...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μην αφήνεις τα πράγματα απλά να… πάρουν το δρόμο τους

Προβολές άρθρου website counters

Οι άνθρωποι που ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους, ήταν γιατί ήταν εναλλακτικοί. Ήταν πολύ μπροστά, γιατί δε φοβήθηκαν να διαφέρουν από τον συνηθισμένο άνθρωπο, δε φοβήθηκαν να προσπαθήσουν, να υποστηρίξουν τα λεγόμενα τους και να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

Δείχνοντας την κατάλληλη επιμονή, υπομονή, αλλά και σθένος, κατάφεραν να αλλάξουν τις παλαιωμένες ή παγιωμένες αντιλήψεις και ιδέες και να δημιουργήσουν σύγχρονες προοπτικές εξέλιξης για όλους. Έτσι, γίνανε πρότυπα έμπνευσης και στοχασμού και απέκτησαν θαυμαστές από όλον τον κόσμο.


Έγιναν αυτοί που έγιναν, γιατί είχαν ένα όραμα. Γιατί φαντάστηκαν τον εαυτό τους να πετυχαίνει, να πηγαίνει μπροστά, να εξελίσσεται. Δεν άφησαν, απλά, τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Πήραν αυτοί τα ηνία της ζωής τους και προσπάθησαν. Και το κυριότερο, δεν είχαν απλά και μόνο ταλέντο σε αυτό που έκαναν, αλλά είχαν, επίσης, το ταλέντο να ξεχωρίζουν που πρέπει να στραφούν, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα το ταλέντο τους.

Φυσικά, ίσως, οι συνθήκες ζωής και διαβίωσης να τους βοήθησαν να αναδειχτούν, όμως, πόσοι από αυτούς ξεκίνησαν γεννημένοι σε φτωχογειτονιές, πόσοι είχαν χάσει την οικογένειά τους και πόσοι έφαγαν τα μούτρα τους και ξανασηκώθηκαν;

Όλοι μας είμαστε εξίσου σημαντικοί και όλοι, ανεξαιρέτως, κάθε μέρα και κάθε λεπτό αλλάζουμε, τόσο εμείς σαν χαρακτήρες, όσο και οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε. Όλοι επηρεάζονται από όλους και κανείς δε μένει ο ίδιος. Όλοι μας έχουμε κάποιο ταλέντο, το οποίο, είτε δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμη, είτε το έχουμε ανακαλύψει και δεν γνωρίζουμε πώς να το αξιοποιήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου