...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Πώς να επανορθώσεις μετά από έναν τσακωμό



Οι διαφωνίες συχνά οδηγούν σε καυγάδες μεταξύ των ζευγαριών. 

Υπάρχει τρόπος για να μην τσακώνεσαι καθόλου με τον σύντροφο σου; 

Προφανώς και όχι, αλλά διάβασε παρακάτω για να μάθεις πως να επανορθώσεις μετά από έναν τσακωμό.


σχέσεις

Τρόποι για να επανορθώσεις

  • Μέτρα μέχρι το 10!
Σοβαρά, λειτουργεί! Όταν ακούς κάτι που δεν σου αρέσει ή διαφωνείς, πάρε μια βαθιά αναπνοή και μέτρα μέχρι το  10. Δεν θέλεις να πληγώσεις τον σύντροφό σου εξαιτίας μιας κακής στιγμής, έτσι δεν είναι;
  • Υιοθετήστε ένα σημάδι «τερματισμού του καυγά» με τον σύντροφο σου.
Όταν ένας καυγάς σε φτάνει σε σημείο να βγεις από τα ρούχα σου, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μία λέξη κλειδί ή γενικά ένα σημάδι που έχεις προσυμφωνήσει με τον σύντροφο σου το οποίο να σηματοδοτεί την λήξη του καυγά.
  • Μην προσπαθήσεις να κερδίσεις.
Δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, έτσι δεν είναι; Δεν χρειάζεται να έχεις πάντα δίκιο. Σε ένα καυγά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, δεν υπάρχει τίποτα  που να είναι σωστό ή λάθος. Ακόμη και αν αισθάνεσαι έντονα για κάτι κατά τη διάρκεια του καυγά, δεν πρόκειται να είναι τόσο σημαντικό μετά. Δοκίμασε το και θα παρατηρήσεις διαφορά.
  • Υπάρχουν μερικά πράγματα για τα οποία δεν αξίζει να τσακωθείς!
Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορές απόψεων, ειδικά όταν πρέπει να συνηθίσεις τον τρόπο ζωής άλλων ανθρώπων. Αλλά υπάρχουν θέματα που δεν αξίζει να τσακωθείς και μακροπρόθεσμα θα προκαλέσουν μόνο άγχος και δυσαρέσκεια.
  • Δώσε μία αγκαλιά στον σύντροφο σου.
Όταν υπάρχει μια παρανόηση ή μια διαφωνία, το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να έχεις φυσική επαφή με εκείνον που στέκεται μπροστά σου. Ωστόσο, οποιαδήποτε οπτική επαφή σου υπενθυμίζει ότι αγαπάς αυτό το άτομο και θες να είσαι μαζί του. Μη φοβάσαι να ζητήσεις μια αγκαλιά και να είσαι αρκετά γενναιόδωρη για να δώσεις μία. Μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή μιας μεγαλύτερης μάχης.
  • Κάνε κάτι απίστευτο
Παραδέξου το, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις ό, τι κάνει ή λέει ο σύντροφος σου σε σχέση με το παρελθόν του. Αν δεν πλύνει τα πιάτα, είναι επειδή δεν θέλει να σε βοηθάει ποτέ στην κουζίνα. Αν ξεχάσει μια ιδιαίτερη περίσταση, είναι επειδή ποτέ δεν νοιαζόταν πραγματικά για τη σχέση σας τόσο πολύ. Κάνε αυτό το «αδύνατο» πράγμα: προσπάθησε να καταλάβεις γιατί αισθάνεσαι  με αυτόν τον τρόπο, και προσπάθησε να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου.
  • Eίναι εντάξει να κοιμηθείς θυμωμένη!
Πάρε τον χρόνο σου κοιμήσου καλά και προσπάθησε να ξυπνήσεις νωρίς την επόμενη μέρα. Μην ανησυχείς τίποτα άσχημο δεν θα συμβεί, προσπάθησε να βρεις μία λύση.
  • Κάνε πλάκα!
Προσπάθησε να σπάσεις την ένταση με λίγο χιούμορ. Κάνε πλάκα μην ειρωνευτείς τον σύντροφο σου. Μία χειρονομία ή μία αθώα πράξη πάντα βοηθάει.
  • Δώστου μία δόση ευχαρίστησης.
Το περιβάλλον ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο σου έχει τη δική του επιρροή στη σχέση σας. Μια αρνητική ατμόσφαιρα μπορεί εύκολα να μετατρέψει μια διαφωνία σε μια μεγάλη μάχη. Εάν είστε πεινασμένοι ή ο τόπος είναι γεμάτος από θορυβώδεις ανθρώπους που κάνουν αδύνατη μία κουβέντα, η ένταση σίγουρα θα αυξηθεί. Προσπάθησε να σκεφτείς μια δόση ευχαρίστησης που θα μπορούσε να λειτουργήσει και για τους δυο σας, όπως ένα νόστιμο ποτό. Με αυτόν τον τρόπο συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να καυγαδίσετε: ήρθε η ώρα να γευματίσετε και να χαλαρώσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου