...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Πέντε μυστικά που θα σώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

Προβολές άρθρου web page counter
Πέντε μυστικά που θα σώσουν τη σεξουαλική σας ζωήΜειωμένη σεξουαλική διάθεση; Ελλιπής επικοινωνία σε θέματα που αφορούν σεξουαλική ικανοποίηση; Έχετε σταματήσει να κάνετε συχνά σεξ; 
Μπορεί το πρόβλημα να περιορίζεται στο σεξουαλικό, ωστόσο αν αυτό δεν επιλυθεί μπορεί ακόμα και να καταστρέψει τη σχέση. Και ποιος ο τρόπος για να επιλυθεί; Ιδού πέντε μυστικά που θα φανούν σωτήρια για τη σεξουαλική σας ζωή.

Μάθε το σώμα σου. Απογοητεύεσαι γιατί δεν ικανοποιείσαι με τον τρόπο που θα ήθελες. Γνωρίζεις, όμως, το σώμα σου και τι ακριβώς θέλεις; Το πρώτο βήμα είναι αυτό: να αποδεχθείς αυτό που σου αρέσει και να κατευθύνεις τον άλλον αναλόγως.

Μη διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα. Μην περιμένεις από τον άλλον να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αποδεχθείς και το «όχι» που θα ακούσεις από τον άλλον.

Αντιμετώπισε το σεξ σαν παιχνίδι. Επιστρατεύστε τη φαντασία, το χιούμορ και δείτε τη σεξουαλική επαφή σαν παιχνίδι, ώστε να απελευθερωθείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε περισσότερο την πράξη.

Επικοινωνήστε και μη λεκτικά
. Μην ξεχνάς τις ερωτογενείς ζώνες αλλά και τον πειραματισμό που δεν χρειάζεται να περιορίζεται στα γεννητικά όργανα.

Απέφυγε να σκέφτεσαι μόνο τον οργασμό. Στόχος σου να είναι η ευχαρίστηση που πιθανόν να μην περιλαμβάνει και οργασμό. Έτσι θα αποφύγεις το άγχος, την απογοήτευση ή την πίεση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη μεταξύ σας απομάκρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου