...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

7 τρόποι για να διατηρήσεις το suspence στη σχέση σου

Προβολές άρθρου hit counter html

Κοριτσάκι είσαι, δεν θέλει κόπο!

Θυμάσαι αυτό το σκίρτημα που είχες κάθε φορά που στέλνατε μηνύματα; Αυτό το χτυποκάρδι κάθε φορά που ακουγόταν ο ήχος "ΝΤΙΝ"; Τέλειο συναίσθημα! Αυτό το συναίσθημα όμως πια έχει αντικατασταθεί με τη συνήθεια, τη "βαρεμάρα" και τη στασιμότητα.

Κακά τα ψέματα όταν έχεις μια μακροχρόνια σχέση περνάς από όλα τα στάδια, φάσεις και συναισθήματα και είναι απόλυτα λογικό! Δεν μπορείς non stop να είσαι ερωτευμένη με κάποιον και αυτός μαζί σου. Έρχεται και παρέρχεται αυτό το συναίσθημα!


Είναι στο χέρι και των δυο (και λίγο πιο πολύ στο δικό σου γιατί κοριτσάκι είσαι) να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου, που έχει ναι μεν γερές βάσεις, αλλά χρειάζεται ένα suspence, για να ανανεωθεί!
Ιδού τι πρέπει να κάνεις:

Tip 1#
Τι το έχεις το i-phone αν δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις-αξιοποιήσεις όπως πρέπει!

Μπορείς ανά πάσα ώρα να του στείλεις ένα μήνυμα με ολοφάνερο σεξουαλικό υπονοούμενο! Και το καλύτερο; Να το στείλεις τη στιγμή που δεν πρέπει ~> όταν βρίσκεται στη δουλειά ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο meeting!

Μπορείς να του κάνεις ανοιχτή πρόσκληση ~> να του δώσεις οδηγίες για το που είσαι, πως είσαι ντυμένη και τι θέλεις να σου κάνει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γυρίσει σπίτι "φτιαγμένος"!

Tip 2#
Την επόμενη φορά που θα κανονίσετε κάποια βραδινή έξοδο αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο και περιποιήσου τον εαυτό σου όπως πρέπει. Φτιάξε τα μαλλιά σου, βάψου, κάνε κούρα ομορφιάς και φόρεσε κάτι sexy! Dress to impress!

Tip 3#
Γίνε αυθόρμητη και απρόβλεπτη μαζί! Κάνε ανά τακτά διαστήματα διάφορα μικρά πραγματάκια, τύπου εκπλήξεις για να κεμτρίζεις το ενδιαφέρον του. Άφηνε σημειωματάκια στο ψυγείο, στο αμάξι, στο πορτοφόλι του, στο τραπέζι της κουζίνας, με γλυκούλικα μηνύματα ή αστεία ή το οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό! Παίξε με το μυαλό του!

Tip 4#
Σταμάτα να φοράς αυτές τις αναπαυτικές, φαρδιές pajamas που μόνο άνεση σου προσφέρουν και καμία θηλυκότητα! Πήγαινε και αγόρασε κάποιο νυχτικό κοντό ή μακρύ, στενό ή διάφανο και κάνε την ανατροπή. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι και έτσι θα του κινήσεις σίγουρα το ενδιαφέρον...με αποτέλεσμα το βράδυ να μην σε αφήσει σε ησυχία!

Tip 5#
Το έχετε ρίξει στο delivery και στο fast food τον τελευταίο καιρό; Κατανοητό αφού δεν έχεις καθόλου χρόνο για να μαγειρέψεις. Όμως μια ημέρα μπορείς να κανονίσεις το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να τελειώσεις πιο γρήγορα και να μαγειρέψεις κάτι special, κάτι που ξέρεις ότι του αρέσει πολύ. Και θα τον ευχαριστήσεις και θα του αρέσει που θα τον περιποιηθείς.

Tip 6#
Η μεγαλύτερη λούμπα μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι η ρουτίνα! Αυτό είναι και ο Νο1 λόγος που οδηγεί τα ζευγάρια στο χωρισμό. Διότι αυτή η λέξη είναι τόσο δυνατή και κάνει τόση ζημιά που σε κάνει να ξεχνάς τα συναισθήματά σου όσο έντονα και αν είναι! Γι΄αυτό κάντε διαφορετικά πράγματα! Μπορεί να είναι μια διαφορετική στάση στο sex, ένα hobby που θα αρχίσετε μαζί, ένα νέο εστιατόριο που ανακαλύψατε, μια εκδρομή...και χίλια άλλα δυο!

Υ.Γ.: Και αν όλα αυτά δεν καταφέρουν να προσδώσουν τη σπίθα που χρειάζεται η σχέση σας, οκ δεν πειράζει μπορεί και να χωρίσεις, γιατί δεν τραβάει άλλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου