...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

Προβολές άρθρου page counter
«Η Δευτέρα είναι πάντα η καλύτερη μέρα για να ξεκινήσεις μια πετυχημένη δίαιτα», πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες αλλά… 
Ένα μεγάλο αλλά αιωρείται στον αέρα καθώς γράφονται οι παρακάτω γραμμές. 
Πριν παρατήσεις άλλη μια διατροφή στη μέση γιατί σε κούρασε ή ήταν εξαντλητική για τον οργανισμό σου, ας δούμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν και θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιες άφθονο νερό
Έρευνες δείχνουν ότι μια αύξηση στην κατανάλωση του νερού κατά μόλις 1% της συνολικής πρόσληψης υγρών του οργανισμού μπορεί να μειώσει τις συνολικές θερμίδες που προσλαμβάνεις. Για εναλλαγή μπορείς να δοκιμάσεις ένα φλιτζάνι τσάι ή ανθρακούχο νερό.
Φάε πολλά μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας
Μην αφήνεις τον οργανισμό σου να πεινάσει και αντί αυτού κατανάλωσε πολλά μικρά αλλά υγιεινά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα 4-5 γεύματα την ημέρα σε βοηθούν να ελέγξεις την όρεξη και το βάρος σου ευκολότερα.
Προσθέστε μπαχαρικά 
Πρόσθεσε μπαχαρικά για ενίσχυση της γεύσης ώστε να αισθανθείς κορεσμό. Τροφές που είναι γεμάτες γεύση θα είναι πιο ικανοποιητικές με αποτέλεσμα να μην τρως πολύ.
Μην ξεχνάς το πρωινό σου
Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της μέρας. Η μη πρόσληψη γεύματος το πρωί σε κάνει πιο λαίμαργο κατά τη διάρκεια της ημέρας και ιδίως στο μεσημεριανό. Βρες λίγα λεπτά για να καταναλώσεις ένα φρούτο ή λίγα δημητριακά.
Φάε περισσότερα λαχανικά 
Συνόδευσε το δείπνο σου με λαχανικά. Όσο μεγαλύτερη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών κάνεις, τόσο ευκολότερα χάνεις βάρος. Η υψηλή περιεκτικότητα τους σε φυτικές ίνες και νερό σε χορταίνει με λιγότερες θερμίδες.
Ύπνος
Η έλλειψη ύπνου και το αίσθημα της κόπωσης προκαλεί πείνα και ανάγκη για ενέργεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να καταναλώνεις μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς πραγματικά να το έχεις ανάγκη. Προσπάθησε να ξεκουράζεις τον οργανισμό σου καθημερινά (τουλάχιστον 8  ώρες κάθε μέρα).
Να τρως πρωτεΐνες σε κάθε γεύμα
Η πρωτεΐνη ικανοποιεί περισσότερο από τους υδατάνθρακες ή τα λιπαρά και για αυτό μπορεί να αποτελεί το νέο όπλο στον έλεγχο του βάρους σου.
Μην βλέπεις τηλεόραση όταν τρως
Μελέτες λένε ότι τρώμε περίπου 40% περισσότερο όταν χαζεύουμε στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή. Το να επικεντρώνεσαι στο γεύμα σου είναι πολύ σημαντικό εάν θες να ελέγχεις την ποσότητα που τρως.
Περιόρισε το αλκοόλ
Να προτιμάς τα ποτά που περιέχουν λιγότερη ζάχαρη και θα «γλιτώνεις» αρκετές θερμίδες κάθε φορά που έχεις έξοδο.
Μην ξεχνάς να γυμνάζεσαι
Τα άτομα που εκτελούν συστηματική σωματική δραστηριότητα, όπως καθημερινό περπάτημα ή ελαφρύ τρέξιμο, αλλά και ήπιες αερόβιες ασκήσεις σε γυμναστήριο, μπορούν να ελέγχουν το βάρος τους πολύ πιο αποτελεσματικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου