...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτά κάνουν τα ζευγάρια που δεν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλο

Προβολές άρθρου web page counter

Υποσχεθήκατε να μείνετε μαζί και σε αρρώστιες και σε υγιείς καταστάσεις και στη φτώχεια και στα πλούτη.

Ωραίοι οι όρκοι αλλά πως να παλέψεις τα απλά και καθημερινά: βαρεμάρα, ρουτίνα, δεν έχουμε τι να πούμε.

Κι εκεί που βγαίνεις, βλέπεις κάτι ζευγαράκια, 150 χρόνια μαζί, να σπινθηρίζουν τα μάτια τους, όταν κοιτάζονται, να μην σταματούν να μιλάνε και να αγγίζονται και λες, δεν μπορεί, εγώ κάνω κάτι λάθος.

Μην σκας, υπάρχουν κάποιες πατέντες που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις στο δεσμό, το γάμο, τη σχέση σου και να περνάς τόσο ωραία, όπως τότε που κάνατε χάνιμουν!


Βγείτε μια βόλτα!
Υπάρχουν ζευγάρια που ήταν κάποτε πολύ αγαπημένα και που κατάντησαν η μόνη βόλτα που πηγαίνουν να είναι μέχρι το μάρκετ. Στάκα! Το να διαλέγετε μαζί σαμπουάν δεν είναι ούτε κιούτ, ούτε αγαπημένη συνήθεια. Βγείτε βόλτα και μην κλαίγεσαι για τα οικονομικά. Τόσα free event κυκλοφορούν, τόσοι διαγωνισμοί για σινεμά και θέατρα, ακόμα μια βόλτα με το ποδήλατο είναι βόλτα και σπάει την βαρεμάτα και τη ρουτίνα.

Να σκάει το χειλάκι σας!

Ένα γέλιο βρε αδερφέ, μέσα στην ημέρα, είναι αρκετό. Θες να το στείλεις με mms αλά παλαιά, με emoticon, με σέλφι, βρες τον τρόπο και γέλα του. Όλο μούτρα, μούτρα, γκρίνια, γκρίνια, μπουχτήσαμε.

Καυγάς είναι θα περάσει αδερφάκι μου!

Tα αφελή ζευγάρια τρέμουν τους καυγάδες. Οπότε καταλήγουν είτε να μαζεύουν παράπονα κι οργή και να ξεσπούν άτσαλα σε ένα μεγάλο καυγά ή απλά να μαλώνουν εμμέσως και πλαγίως. Μην φοβάστε τον καυγά! Αγαπήστε τον!
Αγάπη δίχως πείσματα άλλωστε δεν έχει νοστιμάδα, κι ένα δάκρυ να πέσει, κακό δεν θα κάνει βρε αδερφέ. Άνθρωποι είστε, όχι ρομπότ, και τα δύσκολά σας θα έχετε, και τα πάνω και τα κάτω, και τα πλαγίως. Αρκεί στον καυγά να μην πετάτε βόμβες: φεύγω, χωρίζουμε, δεν πάει άλλο.

Μην χάνεις την καθημερινότητά του

Η παγίδα του να νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα για την καθημερινότητα του άλλου, απλά επειδή ζείτε μαζί ή είστε ζευγάρι πολύ καιρό, είναι εύκολη και μπορεί να την πατήσεις. Μην νομίζεις πως ξέρεις τα πάντα, μην σταματάς να τον ρωτάς πως είναι, πως πέρασε τη μέρα του αλλά ταυτόχρονα μην τον πρήζεις. Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσει μικρολεπτομέρειες αλλά μπορείς να πιάσεις το κεντρικό νόημα και να τον παρηγορήσεις ή να τον ανεβάσεις.

Για σένα νοιάσου σ∈ξ-γυμνάσου

Ρουτίνα, υποχρεώσεις, δουλειά, κούραση και πες μου που να βρεις κουράγιο να κάνεις εφαρμογή στο Kάμα Σο∪τρα. Δεν χρειάζεται να εφαρμόσεις όλες τις νέες τεχνικές και στάσεις στο σ∈ξ σήμερα το βράδυ, αρκεί να βρεις κέφι και όρεξη για ωραία προκαταρκτικά, μια ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό μασάζ! Αυτά αρκούν, κι αν έρθει και το σ∈ξ, καλοδεχούμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου