...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Πώς να βρεις την αρμονία σε ευθύνες και υποχρεώσεις

Προβολές άρθρου free web counter html

Πολλές φορές βλέπουμε τις ευθύνες μας ως δυσκολίες οι οποίες αποστραγγίζουν την ενέργειά μας.

Κι άλλες φορές βλέπουμε τις δραστηριότητές μας ως υποχρεώσεις που μας εμποδίζουν να κάνουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Τι είναι εκείνο με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείς στη ζωή σου; Πού χρειάζεται να βρίσκεσαι; Ποιο είναι το κάλεσμά σου;

Η απάντηση βρίσκεται στην παρούσα στιγμή.

Ό,τι φέρνει η παρούσα στιγμή είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται να κάνεις, εκεί ακριβώς που χρειάζεται να είσαι.


Ξέρω, έχεις ένα όνειρο και έναν στόχο και πολλές φορές νιώθεις πως όταν ασχολείσαι με τις ευθύνες που σου φέρνει η παρούσα στιγμή, ο στόχος σου απομακρύνεται. Αντιθέτως. Όταν δώσεις το 100% της προσοχής σου κάθε μέρα σε αυτό ακριβώς που εκδηλώνεται στον παρόντα χρόνο, μοιάζει σα να λες ένα μεγάλο «ΝΑΙ» στη ζωή και σε ό,τι είναι να έρθει. Με λίγα λόγια, απελευθερώνεις την ενέργεια και της επιτρέπεις να ρέει, φέρνοντας – μεταξύ άλλων – και αυτό ακριβώς που επιθυμείς να κάνεις.

Όταν δουλεύεις με αρμονία, σημαίνει πως κάνεις το καλύτερο που μπορείς σε ό,τι εκδηλώνεται και δίνεις το 100% της προσοχής σου. Και με έναν μαγικό τρόπο, θα διαπιστώσεις πως ο χρόνος για να κάνεις ό,τι κάνεις γίνεται μικρότερος, αφήνοντας χώρο και για άλλες δραστηριότητες.

Όταν ζεις 100% στην παρούσα στιγμή, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να φέρεις εις πέρας ό,τι εμφανίζεται με φροντίδα και αγάπη, η ζωή σε εκπλήσσει ευχάριστα παρακάτω. Μην βλέπεις σαν αγγαρεία τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου αλλά ως έναν τρόπο να κρατάς την ενέργεια σε ροή.

Φρόντισε και δώσε προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται μπροστά σου χωρίς να δυσανασχετείς και εμπιστεύσου την Συμπαντική ροή. Και κάποια στιγμή, χωρίς σκέψη, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να απελευθερώσεις μια δραστηριότητα για να δώσεις την προσοχή σου σε κάτι καινούριο. Αυθόρμητα. Τόσο απλά.

Με αγάπη,
Έλενα Έρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου