...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Να τι πρέπει να κάνεις αν θες να πετύχει ο γάμος σου!

Προβολές άρθρου web counters

Γνώρισες το άλλο σου μισό ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις, και είσαι τόσο ενθουσιασμένη που σκέφτεσαι ήδη γάμους και πανυγήρια!

Μήπως να προσγειωθείς λιγάκι και να περιμένεις κανα δυο χρόνια;

Τόσο είναι το διάστημα που πρέπει να περιμένετε, ώστε ο γάμος σας να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς!

Πιο συγκεκριμένα, τη θέση αυτή εκφράζει, έπειτα από πολυετή μελέτη των σχέσεων αγάπης και των διάφορων τρόπων, με τους οποίους αυτή εκφράζεται, η ανθρωπολόγος και ειδική στην ανάλυση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, Έλεν Φίσερ, την οποία επικαλείται σε άρθρο του ο βρετανικός «Independent».


Την ώρα που τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι σχεδόν ένα στα δύο παντρεμένα ζευγάρια στις ΗΠΑ οδηγείται στο διαζύγιο, η Φίσερ, με περγαμηνές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, υποστηρίζει ότι το ποσοστό αυτό μπορεί να μειωθεί σημαντικά και πως ο γάμος έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, εάν τα ερωτευμένα «πιτσουνάκια» προτιμήσουν να περιμένουν δυο χρόνια, μέχρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο φόβος ενός διαζυγίου -όχι μόνο όσον αφορά στις οικονομικές και νομικές του συνέπειες, αλλά και σε προσωοικό και κοινωνικό επίπεδο- είναι και αυτός που, στην ουσία, ισχυροποιεί ένα γάμο, καθώς οι άνθρωποι προτιμούν να αφιερώσουν χρόνο στο έτερον ήμισυ και να γνωριστούν ακόμα καλύτερα, προτού αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τονίζει, βέβαια, ότι τα ζευγάρια πρέπει να παντρεύονται όταν εκείνα νιώθουν έτοιμα, αλλά εκείνη θα προτιμήσει να δώσει χρόνο στη σχέση της: περίπου δυο χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου