...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

7 Σημάδια πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει


Αν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Μια σχέση μπορεί κάποια στιγμή να φτάσει σε ένα τέλμα και για διάφορους λόγους η γυναίκα να σκέφτεται σοβαρά να σε χωρίσει.

Τα σημάδια μπορεί να είναι εμφανή, αλλά να μην τους δίνεις σημασία.

Νομίζοντας ότι όλα πάνε καλά και ο χωρισμός να έρθει σαν κεραυνός εν αιθρία.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, αν παρατηρήσεις κάποιο από τα 7 παρακάτω σημάδια.


#1. Δεν Σου Δίνει την Προσοχή ΤηςΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Αυτό είναι από τα πιο προφανή που μπορεί να συμβούν, πριν σε χωρίσει.
Σου δίνει ελάχιστη ή καθόλου προσοχή, δεν σε παρακολουθεί όταν συζητάτε, αποφεύγει την οπτική επαφή, δεν ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα σου και δεν κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον.
Η έλλειψη προσοχής και ενδιαφέροντος, όταν μοιάζει αυτό να συμβαίνει χωρίς να υπάρχει λόγος, είναι ένα σημάδι ότι πλησιάζει το τέλος και ότι πρόκειται να σε χωρίσει.

#2. Είναι Πάντοτε ΑρνητικήΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Αν θέλει να σε χωρίσει, η κοπέλα σου θα επιδεικνύει αρνητική συμπεριφορά κάθε φορά που είσαι κοντά της ή θα αλλάζει συμπεριφορά όταν θα πλησιάζεις.
Αν δεις ότι είναι θετική με όλους τους άλλους, αλλά αρνητική όταν είναι μαζί σου να είσαι σε ετοιμότητα για έναν επικείμενο χωρισμό.

#3. Δεν Περνά Χρόνο Μαζί ΣουΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Αν η κοπέλα σου σε αποφεύγει, προτιμά να βγαίνει μόνο με τις φίλες της ή με άλλες παρέες ή ξαφνικά περνά πολλές ώρες στο γραφείο και σου ακυρώνει συνεχώς τα ραντεβού, προσπαθεί σταδιακά να σε αφήσει και να περνά λιγότερο χρόνο μαζί σου.
Μια γυναίκα που έχει συναισθήματα και σέβεται τον άντρα με τον οποίο έχει σχέση, δεν συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο.
Επομένως, είτε κρύβει κάτι ή ψάχνει να βρει τον επόμενο και πρόκειται αργά ή γρήγορα να σε χωρίσει.

#4. Δεν Κάνετε Πια ΣεξΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Ακόμη ένα τρανταχτό σημάδι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και πιθανότατα σκέφτεται να σε χωρίσει είναι η μη ανταπόκριση της στο σεξ.
Αν αποφεύγει όχι μόνο το σεξ, αλλά και οποιαδήποτε άλλη πράξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτό ή να δηλώσει οικειότητα, όπως οι αγκαλιές ή τα φιλιά είναι σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει να είναι μαζί σου.

#5. Δεν Έχει Κάτι να Σου ΠειΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Ενώ παλιά οι μεταξύ σας συζητήσεις ήταν ενδιαφέρουσες, είχαν νόημα και διαρκούσαν πολύ, πλέον αυτό δεν συμβαίνει.
Δεν έχετε πια εσωτερικά αστεία, δεν γίνονται σχόλια που προκαλούν γέλιο και οι συζητήσεις είναι βαρετές και χωρίς κανέναν ενδιαφέρον.
Αν συμβαίνει αυτό, φαίνεται ότι η σχέση σας έχει πάρει μια λάθος τροπή που οδηγεί στον χωρισμό.

#6. Παραδέχεται ότι Δεν Είναι Ευτυχισμένη, Χωρίς να Λέει τον ΛόγοΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Μια γυναίκα που δεν είναι ευτυχισμένη από μια σχέση, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει κάτι για να βελτιώσει την κατάσταση, δεν θέλει να την συνεχίσει.
Όταν μάλιστα δεν σου λέει τον λόγο, σημαίνει ότι η απόφαση της έχει δρομολογηθεί. Δεν έχει την πρόθεση ή την διάθεση να αλλάξει κάτι.

#7. Βρίσκει Αφορμές για ΤσακωμούςΑν σκέφτεται να σε χωρίσει, καλό είναι να το γνωρίζεις, ώστε να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για το μοιραίο. Τσέκαρε τα σημάδια που δείχνουν κάτι τέτοιο

Όταν κάποιος είναι δυσαρεστημένος ή ψάχνει τρόπους για να χωρίσει και δυσκολεύεται να το εκφράσει με λόγια. Διακατέχεται συχνά από έναν εκνευρισμό.
Αυτός ο εκνευρισμός είναι φυσιολογικό να επιφέρει εντάσεις. Μια γυναίκα που ψάχνει συνεχώς αφορμές για τσακωμούς ίσως προσπαθεί να σου δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα, ώστε να της ζητήσεις εσύ να χωρίσετε.
Οι συχνές εντάσεις σε μια σχέση, όταν μοιάζουν να είναι τεχνητές, είναι ένα κακό σημάδι που αν δεις να συμβαίνει, θα πρέπει να σε απασχολήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου