...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Το καταραμμένο βιβλίο του Σμιθ............

Το καταραμμένο βιβλίο του Σμιθ. 
Η ιστορία αυτή αρχίζει σε ένα μικρό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της πόλης Μέγαρα Υβλαία της Σικελίας. Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, ο κ. Σμιθ, είχε αγοράσει ένα παλιό βιβλίο από μια δημοπρασία. 

Το βιβλίο αυτό ήταν ένα αρχαίο τεκμήριο που περιέγραφε την ιστορία ενός καταραμμένου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο κ. Σμιθ ήταν πολύ ενθουσιασμένος με την αγορά του και άρχισε να διαβάζει το βιβλίο. Αλλά σύντομα αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Το βιβλίο ήταν γραμμένο σε μια παλιά γλώσσα που δεν μπορούσε να καταλάβει και οι σελίδες του ήταν γεμάτες από περίεργα σύμβολα και σημειώσεις.



Μετά από μερικές ημέρες, ο κ. Σμιθ άρχισε να έχει περίεργα όνειρα. Όνειρα γεμάτα μυστήριο και τρόμο. Στα όνειρά του, βλέπει τον εαυτό του να βρίσκεται σε ένα παράξενο νησί, που ήταν γεμάτο με παλιά κτίρια και αρχαία αντικείμενα. Στο κέντρο του νησιού υπήρχε ένας πύργος, που φαινόταν να είναι η πηγή του μυστηρίου.

Ο κ. Σμιθ αποφάσισε να επισκεφτεί το νησί για να βρει απαντήσεις. Όταν έφτασε, βρήκε το νησί ερημωμένο και τα κτίρια σε ερειπωμένη κατάσταση. Όμως, ο πύργος ήταν ακόμα εκεί και ο κ. Σμιθ αποφάσισε να εξερευνήσει το εσωτερικό του.

Μέσα στον πύργο, βρήκε ένα δωμάτιο γεμάτο με παλιά βιβλία και αντικείμενα. Στην κορυφή του δωματίου, υπήρχε ένας πίνακας με ένα περίεργο σύμβολο. Ο κ. Σμιθ αναγνώρισε το σύμβολο από το βιβλίο που είχε αγοράσει και κατάλαβε ότι ήταν η πηγή της κατάρας.

Από τη στιγμή που ανακάλυψε το μυστικό, ο κ. Σμιθ άρχισε να έχει περίεργα όνειρα και να βλέπει περίεργα πράγματα. Το βιβλίο του είχε καταραθεί και ο κ. Σμιθ ήταν παγιδευμένος σε αυτήν την κατάσταση. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να σπάσει την κατάρα.

Μετά από πολλές προσπάθειες, ο κ. Σμιθ κατάφερε να βρει έναν τρόπο να σπάσει την κατάρα.

Ο κ. Σμιθ έψαχνε για τρόπους να σπάσει την κατάρα και να απαλλαγεί από τα περίεργα όνειρα. Μετά από πολλές έρευνες, βρήκε έναν παλιό ειδικό σε θέματα μαγείας και μυστηρίου. Ο ειδικός αυτός του εξήγησε ότι η κατάρα ήταν πολύ ισχυρή και χρειαζόταν έναν ισχυρό ταλαντευτή για να τη σπάσει.

Ο κ. Σμιθ άρχισε να αναζητά τον ισχυρό ταλαντευτή και τελικά βρήκε έναν νεαρό αγόρι που είχε την ικανότητα να ταλαντεύει τα αντικείμενα με τη δύναμη του μυαλού του. Ο κ. Σμιθ πλησίασε το αγόρι και του εξήγησε την κατάστασή του. Το αγόρι συμφώνησε να βοηθήσει και ο κ. Σμιθ του έδωσε το βιβλίο για να το ταλαντεύσει.

Το αγόρι άρχισε να ταλαντεύει το βιβλίο και σταδιακά η κατάρα άρχισε να εξαφανίζεται. Ο κ. Σμιθ ένιωσε μια ανακούφιση και ευγνωμοσύνη προς το αγόρι. Το αγόρι του επέστρεψε το βιβλίο και ο κ. Σμιθ αποφάσισε να το δωρίσει σε ένα μουσείο, ώστε να μπορεί να το δουν και άλλοι άνθρωποι.

Η ιστορία του κ. Σμιθ έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο και έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, ο κ. Σμιθ αποφάσισε να μην δώσει συνεντεύξεις και να μην μιλήσει ξανά για το θέμα. Αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του και να επιστρέψει στο βιβλιοπωλείο του. Το βιβλιοπωλείο του έγινε πιο δημοφιλές από ποτέ και ο κ. Σμιθ έγινε ένας θρύλος στον χώρο των βιβλιοπωλών.




Πηγή: alitoteam

.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου