...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Τα Ελληνικά X-Files – Οι πιο μυστηριώδεις τόποι στην Ελλάδα!

Προβολές άρθρου hits counter

Μυστηριώδεις τόποι στην Ελλάδα

Η παραφυσική δραστηριότητα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μας ασυγκίνητο…

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, όλοι μας έχουμε βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας, ένα γεγονός, που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να το εκλογικεύσει.

Πολλοί το συζητάμε, άλλοι δεν το αναφέρουμε καν…



Οι μαρτυρίες, ωστόσο, για μυστηριώδεις τόπους στην Ελλάδα, είναι πολλές. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά, καθώς είμαστε… μετρ της μυθολογίας, όμως, υπάρχουν αποδεδειγμένα τόποι που κάτι περίεργο συμβαίνει και αρκετοί εξ αυτών, δίχως λογική εξήγηση…
Όλυμπος – Το βουνό που παγιδεύτηκαν οι Θεοί της αρχαιότητας
Ο Όλυμπος, το ιερό βουνό των Ολύμπιων Θεών είναι ίσως το πιο ξακουστό βουνό στον κόσμο κι από εκεί ο Δίας, πατέρας Θεών κι Ανθρώπων όριζε την τύχη των δύο γενών. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, για τον Όλυμπο, έχουν ακουστεί πάρα πολλά.
Θεάσεις ΑΤΙΑ, περίεργων φωτών, κρυπτών, ακόμα και ολόκληρων βάσεων στο εσωτερικό του. Τα περισσότερα έχουν ακουστεί για την τοποθεσία Καλάγια, στην οποία σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, υπάρχει μια είσοδος-έξοδος ιπτάμενων αντικειμένων, με έναν βράχο να… αποϋλοποιείται και να γίνεται πύλη στο άγνωστο!
Κάποιοι εξ αυτών υποστηρίζουν ότι το βουνό είναι κούφιο και στο εσωτερικό του υπάρχουν τεράστιες στρατιωτικές βάσεις…
Ακόμη, υπάρχει ο μύθος του Θρόνου του Δία. Λέγεται ότι κατά την ανατολή του ήλιου οι σκιές που δημιουργούνται στην κόψη του βουνού στην κορυφή Στεφάνι (3η ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου), απεικονίζουν το πρόσωπο του Δία με εμφανή τα χαρακτηριστικά του. Η τοποθεσία που φαίνεται το πρόσωπο του Δία έχει ονομαστεί ‘Ο θρόνος του Δία’.
Ιδιαίτερης μνείας χρίζουν και οι πυραμίδες του Ολύμπου. Σύμφωνα με την παράδοση και την εκτίμηση μελετητών οι πυραμοειδές κορυφές του Ολύμπου δεν είναι τυχαίες. Οι πυραμίδες δημιουργήθηκαν τους αρχαίους χρόνους, στις κορυφές τους βρίσκονται οι περιοχές Τούμπα, Αγ. Αντώνιος και Προφήτης Ηλίας, αντίστοιχα.
Ένα βασικό στοιχείο για τις πυραμίδες είναι οι αποστάσεις και οι μοίρες που σχηματίζουν οι γωνίες τους. Σύμφωνα με έρευνες την ίδια ακριβώς γωνία έχουν και τα 3 αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα στον ουρανό (οι λεγόμενες ‘Τρείς Βασιλείες’).
Από τα τρία αυτά άστρα, τα δύο είναι σε ευθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ενώ ακριβώς το ίδιο παρατηρείται στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο. Έτσι ξεκινούν νέες ιστορίες και μύθοι, για το κατά πόσο είναι φυσικές ή τεχνητές οι πυραμίδες του Ολύμπου.
Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία υπάρχουν πολύ ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Οι μαρτυρίες πολλών παρευρισκόμενων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκκλησίας, υποστηρίζουν την αίσθηση της ανατριχίλας καθώς και να σηκώνονται τα μαλλιά τους από την ισχυρή ηλεκτρική φόρτιση του χώρου.
Άγιον Όρος – Οι αόρατοι μοναχοί
Η χερσόνησος του όρους Αθω της Χαλκιδικής είναι διάσπαρτη από μονές, σκήτες, ησυχαστήρια και σπηλιές που κατοικούν οι σύγχρονοι αναχωρητές σε πλήρη απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο. Το περιβόλι της Παναγίας, όπως είναι γνωστό σήμερα, φαίνεται ότι από παλιά αποτελούσε τόπο πνευματικής άσκησης, μόνο που στην αρχαιότητα το άβατο ίσχυε για τους άντρες και όχι για τις γυναίκες.
Πολλές είναι οι ιστορίες που ακούγονται για τους ερημίτες και τις εμπειρίες τις δικές τους όπως και ορισμένων επισκεπτών. Εδώ ασκήτευσαν μερικές από τις σπουδαιότερες πατερικές μορφές, όπως ο Παϊσιος και ο Σοφρώνιος, ενώ μια παράδοση θέλει το Όρος της Παναγίας να διοικείται από εννέα αόρατους μοναχούς (κατ’ άλλους 12) που μοιάζουν πολύ με τους βοδισάτβας της ανατολικής μυστικής παράδοσης.
Σύμφωνα με μια άποψη, το όρος Άθως θα είναι ένα από τα τρία μέρη στον κόσμο όπου δεν θα είναι εφικτό να βαδίσει ο Αντίχριστος. Και τα τρία αυτά ‘άβατα’ του Αντιχρίστου, κατά μία ενδιαφέρουσα παρατήρηση, είναι αφιερωμένα στην Παναγία…
Σαμοθράκη – Η έδρα των Καβείριων Μυστηρίων
Ένας από τους πλέουν ισχυρούς ενεργειακούς κόμβους το μυστηριώδες αυτό νησί προκαλεί δέος στους οπαδούς της Ιερής Γεωγραφίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εδώ ήταν η έδρα των περίφημων Καβείριων Μυστηρίων, για τα οποία γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα.
Το νησί αποτελεί πόλο έλξης εκείνων που αρέσκονται στον εναλλακτικό τουρισμό και συνήθως, λέγεται πως αποφεύγουν την κατασκήνωση κοντά στο ρέμα του φονιά, όπου πιθανώς να υπάρχει ισχυρό ενεργειακό πεδίο, το οποίο διαπιστώνει κανείς από τον αλλόκοτο τρόπο με τον οποίο εκφύονται οι κορμοί και τα κλαδιά των δέντρων.
Παράξενα φαινόμενα έχουν αναφερθεί από όσους έχουν ανέβει στην κορυφή του όρους Σάος, ενώ μπορεί κανείς να δει ακόμη και τις τρομερές μορφές των Καβείρων επάνω στους βράχους.
Λέγεται πως σε ένα αρχαίο τείχος υπάρχει εντοιχισμένη μια αρχαία πλάκα, που στην πραγματικότητα είναι χάρτης του νησιού όπως φαίνεται από ψηλά και η αλήθεια είναι πως η ομοιότητα είναι σημαντική.
Η Σαμοθράκη είναι ένας από τους πλέον ‘ζωντανούς’ ενεργειακούς τόπους της χώρας μας, με θετική και συνεχή ενέργεια. Οι ιδιότητές του είναι οι εξής: Χρονικό κενό, φωνές, θόρυβοι, ομιλίες, απότομες ριπές ανέμου, φαινόμενα τηλεκίνησης, τόπος ιερής γεωμετρίας.


Το σπήλαιο του Τσούτσουρου – Πυραμίδες, αρχαία ρομπότ, ιπτάμενα οχήματα
Η Κρήτη είναι γεμάτη από μύθους και δεν θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, μιας και στο νησί άνθησε ο λαμπρός Μινωικός Πολιτισμός. Οι ιστορίες είναι εκατοντάδες, πολλές εξ αυτών έχουν τεκμηριωθεί, όμως υπάρχουν κι αυτές που παραμένουν ανεξήγητες. Οι Δροσουλίτες, ο μυστηριώδης Μίνωας με τα επιτεύγματά του, καθώς και η Σπιναλόγκα με τα βασανισμένα της φαντάσματα. Η πιο ξακουστή μυθολογία αφορά στο σπήλαιο στον Τσούτσουρο.
Σύμφωνα με την ιστορία, ένας βοσκός που είχε χάσει την κατσίκα του στην προσπάθειά του να τη βρεί, εισήλθε μέσω μιας εισόδου στο εσωτερικό ενός σπηλαίου, όπου και είδε υπόγειες πυραμίδες, αυτοκινούμενα αγάλματα, που έμοιαζαν με… αρχαία ρομπότ και ιπτάμενα οχήματα που αντιστοιχήθηκαν με την πτώση των Αρπυιών στο νησί, κατόπιν της καταδίωξής τους από τους γιούς του Βορέα, Ζήτη και Κάλαϊ.
Ο βοσκός, λέγεται ότι… εξορίστηκε στην Νότια Αφρική, καθώς στρατιωτικοί από Ελλάδα κι Αμερική τον ανάγκασαν να κλείσει το στόμα του, κάτι που έκανε, γιατί δεν ξανακούστηκε τίποτα έκτοτε. Λέγεται επίσης, ότι κάποια στιγμή γύρω στη δεκαετία του ’50 φορτηγά έσπευσαν στην περιοχή, φορτώθηκαν με άγνωστο υλικό και κανείς από τις γύρω περιοχές δεν μίλησε ποτέ για το θέμα…
Η Πυραμίδα του Ταΰγετου – Ποιο χέρι την έφτιαξε;
Μια από τις βουνοκορφές του Ταΰγετου έχει προκαλέσει ‘πόλεμο’, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι αποτελεί στην πραγματικότητα μια τεράστια τεχνητά λαξευμένη πυραμίδα που είναι ορατή από χιλιόμετρα μακριά.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται την Πυραμίδα πρώτον για να δουν από κοντά αν όντως πρόκειται για τεχνητό έργο, άγνωστο από ποιο λαό φτιαγμένο και πότε ή για ένα απλό φυσικό φαινόμενο λόγω της δράσης του αέρα. Κάποιοι άλλοι τον θεωρούν τόπο Δύναμης και τρέχουν εκεί για να επωφεληθούν.
Οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι δεν είναι τυχαία επίδραση της φύσης κι ότι έχει γίνει από χέρι. Σ’ αυτό εμπλέκουν και την Λακωνία (Λακωνία = Λα-κωνία. Στα Αρχαία Ελληνικά, «λας» σημαίνει «λίθος», «Λίθος» + «Κωνικός»)
Γεγονός είναι ότι όσοι επισκέπτονται την βραχοπυραμίδα παραξενεύονται από την απότομη αλλαγή του τοπίου, στο σημείο που είναι η βάση της. Στο σημείο που αρχίζει η βραχοπυραμίδα, το βουνό γίνεται σχετικά λείο και ομαλό, ενώ πιο πριν δεν είναι. Αξιοπερίεργη είναι επίσης σκιά που δημιουργεί η πυραμίδα, στην ανατολή και στην δύση του ηλίου.
Η πυραμίδα είναι ορατή από τη πόλη της Σπάρτης. Οι αρχικές διαστάσεις της Πυραμίδας του Ταϋγέτου είναι άγνωστες. Η φθορά από τις δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια από τη λάξευσή της είναι τεράστια.
Όμως το ότι πρόκειται περί τεχνικού-λαξευτού έργου και όχι φυσικού σχήματος, αποδεικνύεται από την απόλυτη κανονικότητα της πυραμίδας και κυρίως από την τεχνητή οριζοντίωση της βάσεώς της.
Ναός Αγίας Θεοδώρας – 18 δέντρα χωρίς ρίζα
Δέος προκαλεί στους επισκέπτες το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας Αρκαδίας. Στη σκεπή του έχουν φυτρώσει περίπου 18 μεγάλα δέντρα, των οποίων οι ρίζες δεν φαίνονται πουθενά και προσδίδουν στο ναΐσκο ένα δυσανάλογα μεγάλο για το μέγεθός του βάρος, που λέγεται πως αποτελεί αίνιγμα για τους ειδικούς!
Η παράδοση αναφέρει ότι στην πραγματικότητα είναι το σώμα της Αγίας Θεοδώρας Βάστας που μαρτύρησε άδικα και το σώμα της έγινε ναός, τα μαλλιά της δέντρα και το αίμα της ποτάμι. Είναι μια μαγευτική, προσβάσιμη τοποθεσία με πολλή θετική ενέργεια, που αξίζει να επισκεφτείτε.
Ασκληπιείο Επιδαύρου – ΑΤΙΑ και μυστήρια πλάσματα
Το μεγαλύτερο θεραπευτήριο της Αρχαίας Ελλάδας, το Ασκληπιείο της Επιδαύρου στέκει εκεί χιλιάδες χρόνια δίπλα από το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.
Ο τόπος που ο θεός Ασκληπιός θεράπευε τους πιστούς του, μέσα σε μια κατάφυτη τοποθεσία, που κάποτε έτρεχαν ρυάκια και κρήνες είναι γεμάτο από ιστορίες και μύθους.
Η θετική ενέργεια ξεχειλίζει στο χώρο, ενώ υπάρχουν αναφορές για θεάσεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων και πλασμάτων.
Σπήλαιο Νταβέλη!
Πρόκειται για τον πιο γνωστό μεταφυσικό τόπο στην Ελλάδα. Ιερό του Πανός και των Νυμφών κάποτε, σήμερα κομβικό σημείο της ελληνικής νεομυθολογίας για το οποίο έχουν γραφτεί και λεχθεί τόσα όσα δεν έχουν ίσως ειπωθεί για κανέναν άλλο τόπο.
Περίεργα ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, ιστορίες για φαντάσματα, Κούφια Γη, Βριλ, συγχρονικότητες, θεωρίες συνομωσίας, αλλόκοτα πλάσματα, μυστικές υπόγειες βάσεις, στρεβλώσεις του χωροχρονικού συνεχούς, υπόγειες στοές, ο θρύλος του Νταβέλη, θεάσεις ιπτάμενων και όχι μόνο αντικειμένων, ισχυρά γεωδαιτικά πεδία, οριακά φαινόμενα…
Αν μη τι άλλο παράξενος τόπος για τον οποίο έχουν καταγραφεί τόσα πολλά, τεκμηριωμένα και μη, στον οποίο η πρόσβαση τις νύχτες είναι απαγορευμένη.
Αχερουσία – Η πύλη του κάτω κόσμου
Η είσοδος για τον κάτω κόσμο… Η περιβόητη ‘μπούκα’ στον Άδη με τους τρομερούς ποταμούς. Ο Χάροντας μετέφερε τις ψυχές των νεκρών με την βάρκα του, διαμέσου του Αχέροντα ποταμού, στο βασίλειο του κάτω κόσμου.
Το ζοφερό σκηνικό συμπληρωνόταν με μια σειρά από χάσματα, αναθυμιάσεις, βρυχηθμούς των ποταμών.
Εκεί βρισκόταν ένα πασίγνωστο νεκρομαντείο της αρχαιότητας και η ενέργεια ακόμη και σήμερα είναι παράξενη, ενώ πολλές αλλόκοτες ιστορίες λέγονται ακόμη και στις μέρες μας. Αν βρεθείτε προς τα εκεί, θα νιώσετε κι εσείς μια περίεργη ενέργεια στο χώρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου