...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Σταμάτα τις αναβολές περιμένοντας το αύριο…....

Η ζωή να προχωράει κι εσύ να είσαι θεατής της.. Αυτή να προχωράει.. κι εσύ εκεί ακίνητος. Να περιμένεις το επόμενο λεωφορείο..

Την επόμενη ευκαιρία που ενδεχομένως να είναι καλύτερη.. Κομμένη και ραμμένη στα ” πρέπει ” σου.. Εσύ λοιπόν να αρκείσαι σε αυτό που απλά είναι εύκολο.. Διαθέσιμο..

Βολικό.. Σαυτό που δεν θα σε κάνει να ρισκάρεις.. Να’ ‘κουραστείς’ ‘.. Και με τα πραγματικά σου ΘΕΛΩ.. τι γίνεται;;.. Βρίσκεις κάποιο ερμάριο.. Κάποιο συρτάρι να τα στριμώξεις.. Τα στριμώχνεις σε καλούπια.. Συμβιβάζεσαι με το Λίγο… Ξεχνώντας το πολύ.

Σε καταλαβαίνω όμως .. Οι μαγικές καταστάσεις πολλές φορές είναι εκτός πλαισίων.. Θέλουν δουλειά.. Κόπο.. Ρίσκο.. Μπορεί να σου κοστίσουν. Κι όσο κι αν τις θέλεις κατά βάθος…αυτές δεν θα σου χαριστούν τόσο εύκολα.. Λυπάμαι αγάπη μου… μα έχω την εντύπωση πως ο Κοέλιο ήταν λιγάκι ψεύτης. Αν περιμένεις το σύμπαν να συνωμοτήσει για σένα.. Μάλλον θα περιμένεις για πολύ.

Σε κάποιες περιπτώσεις εσύ είσαι αυτός που πρέπει να κινήσεις τα νήματα.. Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να τολμήσεις για όσα επιθυμείς πραγματικά κ με όλη σου την ψυχή. .. Να πάρεις το ρίσκο να πας εκεί που θες.. Και ας τρέμουν τα πόδια σου. Γιατί στη τελική αυτό που έχει σημασία, είναι να ζεις με ότι σε κάνει ευτυχισμένο.

Και μη φοβάσαι να χάσεις.. Ούτε να εκτεθείς.. Βάλε τον εγωισμό σου για λίγο στην άκρη..ζήσε για σένα.. Ας εκτεθείς.. Γιατί ποτέ δεν θα μάθεις τι μπορείς να καταφέρεις αν δεν το παλέψεις.. Τίποτα και κανένας εξάλλου δεν είναι δεδομένα. Τα πάντα διεκδικούνται..” χτίζονται” .. Το θέμα είναι να θες να παίξεις στο παιγνίδι της ζωής.!!Μη δέχεσαι όμως να παίζεις τους εύκολους ρόλους..



Ούτε τους ρόλους που έτυχε να σου δώσουν. Γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής της ζωής σου κ όχι ο θεατής. Σταμάτα τις ΑΝΑΒΟΛΕΣ περιμένοντας το αύριο.. Η ζωή είναι ωραία.. Αλλά τα χει με άλλον. Αν την θέλεις δική σου… Διεκδίκησε την.. Ζήσε το σήμερα.. Γιατί αυτή.. με η χωρίς εμάς θα προχωρήσει.!!

 


Γράφει ο Κυριάκος Τσικορδάνος
greekaffair.gr

.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου