...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Λείπει η σπίθα απ’ τη σχέση σου; Ε και;


Το να ερωτεύεσαι κάποιον και να σε ερωτεύεται κι αυτός είναι ίσως απ’ τα πιο ωραία συναισθήματα στον κόσμο, κι ας μας πεις ρομαντικούς!

Κι όταν ξεκινάς μια σχέση είναι όλα ροζ και ρόδινα.

Υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία κι ένα πολύ καλό σεξ. Αλλά για πόσο;

Λείπει η σπίθα απ’ τη σχέση σου; Και τι νόμιζες ότι θα κρατούσε για πάντα; Ωστόσο, μην ανησυχείς και κυρίως μη χωρίσεις.

Όχι, τουλάχιστον, γι’ αυτόν τον λόγο. Υπάρχουν τρόποι για να το «κρατήσεις ζωντανό» ακόμα κι αν έχουν περάσει τα χρόνια. Κι αυτά είναι τα καλά νέα.


Βασική προϋπόθεση; Να θέλεις να το προσπαθήσεις και να ενδιαφέρεσαι ακόμα για αυτόν τον άνθρωπο.

Λείπει η σπίθα απ’ τη σχέση σου; Δες πώς θα φτιάξεις τα πράγματα!

Φιλιά, πολλά φιλιά

Μπορεί να σου φαίνεται πολύ απλό, καθημερινό, όμως δεν είναι! Το πρώτο βήμα αν θέλεις να επαναφέρεις τη σπίθα στη σχέση σου είναι τα φιλιά! Και όχι τα μικρά φιλάκια στο μάγουλο ή στο μέτωπο, αυτά κράτησέ τα για την αδερφή σου, αλλά κανονικό, παθιασμένο φιλί.
σπίθα στη σχέση

Αγγίγματα

Ένας εύκολος τρόπος για να «αναζωπυρώσεις» τη φλόγα είναι να ακουμπάς πιο συχνά τον σύντροφό σου. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό αλλά η απλή σωματική επαφή θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε και να αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα. Το άγγιγμα μπορείς να το κάνεις παντού είτε στο δρόμο, σε ένα εστιατόριο, είτε στο σπίτι.
Πάρε το χέρι του συντρόφου σου και κάνε μερικά χάδια. Παίξε με τα μαλλιά του, με τους ώμους του. Απλές κινήσεις αλλά πολύ τρυφερές!

Πηγαίνετε ξανά ραντεβού

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε ραντεβού; Μπορείτε να καθιερώσετε μια φορά την εβδομάδα να βγαίνετε ραντεβού όπως στις αρχές της σχέσης. Ένα σινεμά, ένα φαγητό και γιατί όχι και για ποτό.
Ακόμα κι αν είστε 20 ή 30 χρόνια μαζί είναι σημαντικό να βγαίνετε ραντεβού!
σπίθα στις σχέσεις

Υπάρχει και το sexting

Το sexting μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την κατάσταση. Στείλε ένα πονηρό μήνυμα εκεί που δεν το περιμένει και σίγουρα θα εξάψεις την φαντασία του. Μπορείς να στείλεις ένα τέτοιο μήνυμα την ώρα που εργάζεται να του γράψεις απλά, λιτά κι απέριττα τι θα ακολουθήσει…
Το πάθος και η σπίθα υπάρχουν.
Χρειάζονται απλώς να τα φέρεις και πάλι στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου