...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σημάδια που φανερώνουν πως η σχέση οδεύει στο χωρισμό..........

Τα 4 σημάδια που φανερώνουν πως η σχέση οδεύει στο χωρισμό! 
Ο Τζον Γκότμαν μπορεί να προβλέψει αν ένα ζευγάρι θα χωρίσει με ποσοστό ακρίβειας 91% ακούγοντας μόλις 5 λεπτά από μια συζήτησή τους.

Μελετά τις ανθρώπινες σχέσεις για περισσότερα από 40 χρόνια και στο βιβλίο του «Οι Αρχές του Πετυχημένου Γάμου» καταρρίπτει μύθους για τις ερωτικές σχέσεις και εξηγεί γιατί πολλές από αυτές τελικά διαλύονται.

Σύμφωνα με τον Γκότμαν, οι τέσσερις βασικότεροι παράγοντες που προβλέπουν με ακρίβεια αν ένα ζευγάρι θα οδηγηθεί σύντομα στο χωρισμό είναι οι εξής:

– Αυστηρή κριτική: Τα παράπονα είναι εποικοδομητικά σε μια σχέση και βοηθούν ώστε να εντοπίζονται και στη συνέχεια να αντιμετωπίζονται πιθανές ασυμβατότητες. Η κριτική όμως είναι κάτι πιο γενικευμένο και η επίθεση αφορά στο ίδιο το άτομο, όχι τη συμπεριφορά του.

– Περιφρόνηση: Οι χαρακτηρισμοί, τα σαρκαστικά σχόλια, οι γκριμάτσες και το επιθετικό χιούμορ είναι το «δηλητήριο» της σχέσης, επειδή πηγάζουν από την απέχθεια. Είναι αδύνατο να επιλυθούν οι διαφορές και οι διαφωνίες μεταξύ ενός ζευγαριού εάν ο ένας εκ των δύο τρέφει τέτοιου είδους συναισθήματα.

– Αμυντική στάση: Η αμυντική στάση δείχνει ότι ο ένας εκ των δύο συντρόφων θεωρεί υπεύθυνο τον άλλο για ένα πρόβλημα της σχέσης. Με τον τρόπο αυτό, οξύνονται οι διαφορές.

– Ψυχρή στάση: Η απεμπλοκή δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και συναισθηματική. Το άτομο απομακρύνεται κυριολεκτικά και μεταφορικά από τη σχέση και τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή.

 

 

Πηγή: onmed.gr

.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου