...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Χάρτης των βίκινγκς θα αλλάξει την ιστορία..........;

Χάρτης των βίκινγκς θα αλλάξει την ιστορία; 
Έφτασαν πρώτοι οι βίκινγκς στην αμερική, αιώνες πριν από τον κολόμβο; 

Ναι, λένε κάποιοι ιστορικοί, βασισμένοι σε έναν πολύ παλιό χάρτη των βίκινγκς που φαίνεται να αποδεικνύει ότι οι βίκινγκς πήγαν στην αμερική 5 αιώνες πριν από τον κολόμβο.

Αυτός ο χάρτης χρονολογείται στο 1434 μ.Χ. και ανακαλύφθηκε το 1957. Ο χάρτης φαίνεται να απεικονίζει το Vinland, το μέρος της Βόρειας Αμερικής που πιστεύεται ότι είναι σήμερα η Καναδική επαρχία του Newfoundland, και υποτίθεται ότι ανακαλύφθηκε γύρω στο 1000 μ.Χ. από τον Βίκινγκ Leif Eriksen.



Τρεις ερευνητές από την Δανέζικη Βασιλική Βιβλιοθήκη ελπίζουν ότι οι μοντέρνες τεχνικές που αναπτύχθηκαν στην Δανία θα μπορέσουν να ρίξουν φως σε αυτό το ντοκουμέντο του οποίου όμως αμφισβητείται η εγκυρότητα. Η αμφισβήτηση ξεκίνησε το 1970 όταν κάποιο ειδικοί χημικοί συμπέραναν ότι το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε ήταν του 20ου αιώνα.

Μέσα στο επόμενο έτος, οι τρεις ερευνητές, θεωρούν ότι θα μπορούν να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους και το μυστήριο ίσως λυθεί.

Για να δούμε. Θα ξαναγραφτεί άραγε η ιστορία;




Πηγή: https://alitogr.blogspot.com/2016/05/blog-post_38.html

.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου