...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Μέθοδοι για να προσκαλέστε στο χώρο και στη σχέση σας ερωτική ενέργεια

Προβολές άρθρου page counter
Μέθοδοι για να προσκαλέστε στο χώρο και στη σχέση σας ερωτική ενέργεια Ας ξεδιπλώσουμε μερικά μυστικά περάσματα που θα σας οδηγήσουν στον δρόμο που εσείς επιλέγετε να περπατήσετε.

Αν έχετε καλέσει τον σύντροφο σας στο σπίτι και θέλετε να δώσετε μια αισθησιακή μυρωδιά στο χώρο, ρίξτε σε ένα λιβανιστήρι τα εξής αιθέρια έλαια : 2 σταγόνες τριαντάφυλλο, 2 σταγόνες γιασεμί, 3 σταγόνες σανδαλόξυλο, 1 σταγόνα κανέλα.

Αν έχετε την διάθεση να μοιραστείτε ένα ερωτικό μασάζ με τον σύντροφο σας, προτείνω μια συνταγή που θα ξυπνήσει τον αισθησιασμό σας. Σε 50 ml λάδι jojoba ρίξτε 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, 7 σταγόνες ylang-ylang, 4 σταγόνες τζίντζερ και 2 σταγόνες μοσχοκάρυδο.

Ένα άρωμα λουλουδένιο κι ελαφρά πικάντικο που θα σας ταξιδέψει σε ερωτικές στιγμές που θα θυμίζουν ανατολή. Ή ακόμα για πιο ενεργειακές ερωτικές στιγμές πάρτε ένα ημίγλυκο κρασί, αδειάστε το σε μια γυάλινη κανάτα και τοποθετείστε μέσα ένα μικρό βότσαλο από ροζ χαλαζία για να ενδυναμώσει την αγάπη κι ένα μικρό βότσαλο γρανάδας για να ξυπνήσει τον πόθο. 

Προσθέστε ένα ξύλο κανέλας, 2-3 μοσχοκάρφια και μερικά κόκκινα ροδοπέταλα. Σκεπάστε καλά την κανάτα κι αφήστε ένα 24ώρο πριν το χρησιμοποιήσετε. Σουρώστε τα υλικά που έχετε προσθέσει το κρασί και σερβιρίστε το σε ψηλά ποτήρια κρασιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου