...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Survivor diet: Αυτό είναι το μυστικό που θα σε κάνει να χάσεις βάρος σε χρόνο ντε-τε

Προβολές άρθρου free hit counter

Βάζουμε την ιδέα, έχεις την αποφασιστικότητα;

Ξέρω τι σκέφτηκες αμέσως και όχι, δεν εννοώ την –σχεδόν- ασιτία των παικτών.

Όσοι είχαμε παρακολουθήσει το survivor1 είχαμε παρατηρήσει τρομακτικές αλλαγές στα κορμιά των παικτών. Ξεχνάει κανείς την εξωπραγματική αλλαγή του Bo; Οι δομινικανές αερογραμμές τον μετέφεραν 30 κιλά ελαφρύτερο στην Ελλάδα και οι ελεγκτές τρόμαξαν να τον γνωρίσουν στην φωτογραφία του διαβατηρίου του που απεικόνιζε, πραγματικά, έναν (μη σου πω και δύο) άλλο άνθρωπο.


Βέβαια, και στο Survivor 2 -ακόμα κι αν δεν φτάνουμε ακόμα στο τέλος του- οι παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να μεταμορφώνονται.

Ναι, η πιο προφανής εξήγηση είναι ότι χάνουν τόσα κιλά ή ξεφουσκώνουν απότομα επειδή παύουν να γυμνάζονται και κυρίως να τρώνε.  Κι όμως, το μυστικό δεν βρίσκεται εκεί αλλά στην θαυματουργή καρύδα.


Η καρύδα έχει βακτηριοκτόνες, αντιοξειδωτικές, αντιπαρασιτικές, υπογλυκαιμικές και ανοσοδιεγερτικές ιδιότητες. Περιέχει πολλές βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, από τα οποία ξεχωρίζουν το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, ο σίδηρος, το νάτριο, το σελήνιο, το ιώδιο, ο ψευδάργυρος, το φθόριο και το μαγγάνιο. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι το δροσιστικό αυτό φρούτο είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά, αποτελούμενα από λαυρικό οξύ, ένα μοναδικό λιπίδιο που βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους.


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το έλαιο αυτού του εξωτικού λευκόσαρκου φρούτου περιέχει τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, τα οποία είναι εύκολο να χωνευτούν από τον οργανισμό και ουσιαστικά επιταχύνουν τον μεταβολισμό.

Όλα αυτά υπό φυσιολογικές συνθήκες διατροφής.. φαντάσου τώρα πόσο δραστική είναι για Μαχητές και Διάσημους που δεν τρώνε τίποτα άλλο πέρα από λίγο ρύζι.

Θαύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου