...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ποιες τροφές χτυπούν τις χρόνιες παθήσεις

Προβολές άρθρου web page counter

Ένα μικρό φαρμακείο κρύβει η κουζίνα μας.

Πλέον όλο και περισσότερες έρευνες τεκμηριώνουν ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών προλαμβάνουν κάποιες  χρόνιες παθήσεις.

Δείτε μερικές τροφές που θα μπορούσαν άνετα να θεωρηθούν και… φάρμακα:



Τροφές με προβιοτικά

Το γιαούρτι, το κεφίρ περιέχουν ζωντανά ζωντανά βακτήρια που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του πεπτικού συστήματος. Αυτές οι τροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και τη θεραπεία της διάρροιας, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου, της βρεφικής διάρροιας, του εκζέματος  και των αλλεργιών.

Τζίντζερ για τους πόνους της περιόδου

Το τζίντζερ θα μπορούσε να είναι μια χρήσιμη τροφή-αντίδοτο για τους πόνους της εμμηνόρροιας στις γυναίκες. Έρευνα έδειξε ότι 750 έως 2000 χιλιοστόγραμμα σκόνης τζίντζερ κατά τις τέσσερις πρώτες ημέρες του εμμηνορροϊκού κύκλου είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τους πόνους της περιόδου.

Μέντα για στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Όταν χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς, η μέντα μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πόνων στην κοιλιά και στο σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου.

Τσάι ιβίσκου για την υπέρταση

Το τσάι ιβίσκου έχει πιο ισχυρή αντιυπερτασική δράση από τα βατόμουρα. Όταν καταναλώνονται ως τσάι από βότανα, τα άνθη του ιβίσκου περιέχουν ανθοκυανίνες, οι οποίες ρίχνουν την αρτηριακή πίεση.

Κουρκούμη για την αρθρίτιδα

Η κουρκούμη χρησιμοποιείται κυρίως για εγκεφαλικές παθήσεις και για να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου του Αλτσχάιμερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αρθρίτιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου