...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

9 τρόποι για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Προβολές άρθρου web page counter

Aυτά είναι τα 9 πράγματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς θεά.

Καθοδήγησε τη ζωή σου με την καρδιά σου Στάσου στο ύψος σου και αμέσως θα αισθανθείς ότι έχεις αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην είναι εύκολο να το δεις στον καθρέφτη αλλά η καρδιά σου εργάζεται σκληρά για σένα κάθε μέρα. Της αξίζει να είναι ο οδηγός της ζωή σου.

Χαμογέλα Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Να είσαι χαρούμενη για όλα όσα έχεις στη ζωή σου. Σίγουρα θα φτιάξεις και τη μέρα κάποιου άλλου. Επιπλέον, το χαμόγελο είναι σέξι.


Συμπεριφέρσου σαν να είσαι σε κάποια αποστολή Θα αισθανθείς δυνατή, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση αμέσως.

Βγες έξω από την ζώνη ασφαλείας σου Δοκίμασε κάτι καινούργιο και ξεπέρασε τους φόβους σου. Μίλα σε κάποιον που δεν γνωρίζεις αλλά θα το ήθελες πολύ ή πήγαινε μπροστά στο μάθημα της γιόγκα. Όσο πιο πολύ το κάνεις αυτό τόσο πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση θα αισθάνεσαι.

Να είσαι δυναμική Φόρα το κόκκινο κραγιόν σου, έντονα χρώματα και μην φοβάσαι ποτέ να κυνηγάς αυτό που θέλεις.

Ίδρωσε Η γυμναστική θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αυξάνει τις ενδορφίνες σου και σε βοηθάει να νιώθεις χαρούμενη, μειώνει το στρες και δυναμώνει τους μύες σου.



Δες την ομορφιά στους άλλους ανθρώπους Κάνε κομπλιμέντα σε άλλους ανθρώπους, ακόμα και σε ανρθώπους που δεν γνωρίζεις. Πες κάτι όμορφο σε συγγενείς και φίλους. Δίνοντας την προσοχή σε όλα όσα αγαπάς στους άλλους θα νιώσεις πολύ καλύτερα για τον εαυτό σου.

Ντύσου όμορφα Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ντυθείς όμορφα και να νιώσεις όμορφη-ακόμα και αν είναι να πας στο γυμναστήρο. Όταν νιώθεις καλά θα τρέχεις άλλο ένα “χιλιομετράκι” είτε μιλάμε για τη δουλειά, είτε για το γυμναστήριο είτε για το ραντεβού σου.

Επιβράβευσε τον εαυτό σου Το αξίζεις. Κάνε πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς και να νιώθεις όμορφα συχνά. Κάνε ένα αφρόλουτρο, πάρε ένα καινούργιο outfit, κάνε ένα μανικιούρ ή κάνε ένα διάλειμμα για να διαβάσεις το αγαπημένο σου περιοδικό. Τα μικρά πραγματάκια κάνουν τη διαφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου