...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Ακραία Φαινόμενα

Προβολές άρθρου hits counter


Κάτι Συμβαίνει στον Πλανήτη και είναι μόνο η Αρχή !!!

Ακραία καιρικά φαινόμενα σημειώνονται στις πέντε ηπείρους της Γης τα τελευταία χρόνια,ιδίως από το 2016 και μετά.




Τεράστιοι τυφώνες,ισχυρές καταιγίδες με θύματα,πλημμύρες,νεκρά ψάρια,νεκρά πουλιά,κόκκινα ποτάμια,εξαφανίσεις υδάτων,περίεργες πυρκαγιές μέσα στον χειμώνα,περίεργες λάμψεις στον ουρανό,περίεργες εκρήξεις μετεωριτών,τεράστια ηφαίστεια που εξερράγησαν και άλλα που είναι έτοιμα να εκραγούν,περίεργοι ήχοι από τον ουρανό, κατωλισθήσεις εδαφών,τεράστιες ρωγμές του εδάφους σε ορισμένες χώρες,ξαφνικές υποχωρήσεις εδάφους και δημιουργίες καταβοθρών, θύελλες σκόνης,πρώιμοι καύσωνες,αύξηση της στάθμης της θάλασσας και άλλα πολλά ,σε μεγέθη που μας αφήνουν άναυδους,όχι μόνο με το μέγεθος τους αλλά και τον άγνωστο τρόπο που προκλήθηκαν.

Τα επιστημονικά στοιχεία είναι συντριπτικά και κάθε μέρα που περνάει γίνονται περισσότερα.Είναι φοβερές θεομηνίες,τίποτα σπουδαίο όμως σε σύγκριση με αυτό που πιθανώς έρχεται,αν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα αντιμετώπισης και αναστροφής. Ηδη η επιστημονική κοινότητα κατέγραψε εξασθένιση κατά 15% του μαγνητικού πεδίου αναφέροντας πως οι μαγνητικοί πόλοι της Γης ετοιμάζονται να αλλάξουν!

Εκθεση 29 εθνικών επιστημονικών Ακαδημιών από ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία Αθηνών,αναφέρει ότι συχνότερα έχουν γίνει από το 1980 τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ σημαντική είναι η αύξηση ειδικότερα στις πλημμύρες, κατά την τελευταία πενταετία.

Τα πιο εντυπωσιακά ακραία καιρικά φαινόμενα,από το 2016 και μετά,τα οποία δημοσιεύθηκαν πρόσφατα,ήταν:
-H λεύκανση των κοραλλιών στον μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο (Great Barrier Reef). H λεύκανση προκαλείται από αύξηση της θερμοκρασίας των νερών.
-Έντονες ξηρασίες και κύματα ζέστης έπληξαν μεγάλο μέρος του νότου της αφρικανικής ηπείρου,λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη, προκαλώντας τοπικά ελλείψεις τροφής και νερού που επηρέασαν εκατομμύρια ανθρώπους.
-Καταστρεπτικές πυρκαγιές έπληξαν τη Βόρειο Αμερική .
-Τα τελευταία χρόνια, ένα μεγάλο κομμάτι από ασυνήθιστα ζεστό νερό εμφανίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Αλάσκας. Αυτά τα ζεστά νερά επέτρεψαν να αναπτυχθούν τοξικά φύκια που διασκορπίστηκαν στην περιοχή, σκοτώνοντας θαλάσσια πτηνά από τις χιλιάδες και καταστρέφοντας την τοπική αλιεία.

Επίσης ορισμένα από τα πρωτόγνωρα φαινόμενα μπορεί να οφείλονται και στην θέση που βρίσκεται το "Ηλιακό μας Σύστημα",κατά την περιφορά του των 25.920 ετών(Μεγάλος Ενιαυτός),γύρω από το "Αστρο(ήλιος) Αλκυώνη" του "Αστρικού Συστήματος" των Πλειάδων.Το Αστρικό Σύστημα των Πλειάδων ανήκει στον "Αστερισμό του Ταύρου"ο οποίος αστερισμός υπάγεται στον "Σπειροειδή Γαλαξία "μας.
Αρα η Γη μας υπάγεται στον αστερισμό του Ταύρου,κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει !!
Ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι κάποια,από αυτά που προανέφερα, μπορεί να οφείλονται σε ενέργειες των γνωστών μας HAARP, CERN ή άλλων εφευρέσεων των επικυρίαρχων του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου