...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Κακοκαιρία -Ιανός-. Κόπηκε η Ελλάδα στα δύο! Διεκόπη η κυκλοφορία στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης


Πλημμύρισε η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος του Αλμυρού

Συνεχίζει την καταστροφική του πορεία ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στο πέρασμά του. 

Αυτή την ώρα το καιρικό φαινόμενο «σαρώνει» την Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία με θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία στην περιοχή των Φαρσάλων. Από την έντονη βροχόπτωση έχουν «φουσκώσει» τα ρέματα, ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο.

Στην ΠΕΟ Φαρσάλων - Βόλου η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί καθως υπάρχουν ζημιές στο οδόστρωμα.Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Φαρσάλων «οι πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους στο οδικό δίκτυο της επαρχίας και ιδιαίτερα στην οδό Φαρσάλων - Βόλου, εκεί όπου λόγω της κακοκαιρίας έχουν προκληθεί σημαντικές βλάβες στο οδόστρωμα.Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο τμήμα του συγκεκριμένου οδικού δικτύου που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αμπελιά, ενώ αντίστοιχα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί και στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλης των Φαρσάλων».

Εγκλωβίστηκαν δύο κτηνοτρόφοι στη Νέα Αγχίαλο

Τα κυριότερα προβλήματα στη Μαγνησία σημειώθηκαν στη Νέα Αγχίαλο, όπου ο όγκος του νερού ήταν μεγάλος και είχε αποτέλεσμα να κόψει δρόμους και να μεταφέρει μεγάλο όγκο φερτών υλών.

Επίσης λόγω της βροχής πλημμύρισε υπόγειο και έγινε απάντληση υδάτων νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής (18/09).

Έπεσε γέφυρα στον Αλμυρό - Σταμάτησε η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο του Βόλου ο «Ιανός» αφού κόπηκε στα δύο η παλαιά Εθνική Οδός.

Η έντονη βροχόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού τις τελευταίες ώρες είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλος όγκος νερού να παρασύρει την παλιά γέφυρα αμέσως μετά το Αϊδίνι προς τον Αλμυρό.

Καρδίτσα: Κατέρρευσε η γέφυρα «Μπαλάνου» στο Μουζάκι

Κατάρρευση της γέφυρας "Μπαλάνου" σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 μ.μ. σήμερα Παρασκευή (19/8) συνέπεια της κακοκαιρίας "Ιανός" όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net.

Μία γέφυρα με ιστορία περίπου 70 ετών πλέον αποκόπτει πλήρως την κοινότητα Πευκοφύτου του Δήμου Μουζακίου από τον δήμο Μουζακίου και όλη την Ανατολική Αργιθέα από την πρόσβαση προς την πόλη του Μουζακίου.

Περισσότερα σε λίγο...

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε έγκυρα και έγκαιρα όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς από τη δημοσιογραφική ομάδα με νέες πληροφορίες, εικόνες και βίντεο (όπου είναι δυνατόν να υπάρξουν) για το συγκεκριμένο περιστατικό.

1 σχόλιο:

  1. 18/09/2020 21:56
    Κακοκαιρία Ιανός: Θρίλερ με τρεις εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Βόλου –Ανέβηκαν σε δέντρο για να σωθούν

    Κακοκαιρία Ιανός: Θρίλερ με τρεις εγκλωβισμένους στον Αλμυρό Βόλου –Ανέβηκαν σε δέντρο για να σωθούν
    Κακοκαιρία Ιανός: Δραματική η κατάσταση με τους τρεις εγκλωβισμένους στον Αλμυρό


    Συνεχίζεται με μεγάλη αγωνία και χωρίς ακόμη, δυστυχώς, αίσιο αποτέλεσμα, η επιχείρηση απεγκλωβισμού τριών εργαζομένων στη λιμνοδεξαμενή Ξηριά στον Αλμυρό, οι οποίοι παραμένουν σκαρφαλωμένοι σε δέντρο επί ώρες, προκειμένου να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν την περιοχή.

    Το όχημά τους παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής, τα οποία έχουν μετατρέψει το σημείο σε χείμαρρο, και οι ίδιοι είναι αδύνατο να μετακινηθούν.


    Ολοι απεύχονται να ανέβει άλλο η στάθμη του νερού, ενώ οι εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι μέχρι στιγμής κάνουν σινιάλο με τα κινητά τους τηλέφωνα, δηλώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία τους.

    «Μεγάλη αγωνία για τρεις ανθρώπινες ζωές στη λιμνοδεξαμενή Ξηριά. Αυτή τη στιγμή, οι διασώστες επιχειρούν να προσεγγίσουν τους τρεις ανθρώπους που βρίσκονται κυριολεκτικά γαντζωμένοι πάνω σε ένα δένδρο στη μέση του χείμαρρου. Είμαστε όλοι εδώ και η αγωνία κορυφώνεται. Ηρωικές οι προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής», αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος έσπευσε στον Αλμυρό, που δοκιμάζεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

    Στο σημείο της δραματικής επιχείρησης βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός που παρακολουθεί την εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή