...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Όλα έχουν την ώρα τους, αρκεί να είσαι εκεί να τα περιμένεις…

Όλα έχουν την ώρα τους, αρκεί να είσαι εκεί να τα περιμένεις…
Εμπιστεύσου το ``timing`` της ζωής σου!

Ο Ηοnore de Balzac με μία φράση κατάφερε να δώσει την έννοια και την αξία της υπομονής. 

“Όλα φτάνουν στην ώρα τους γι’αυτούς που ξέρουν να περιμένουν”, είχε πει. Εδώ ο Μπαλζάκ συναντάει την υπομονή και μας θυμίζει ότι παραμένει μία από τις σημαντικότερες  αρετές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.

   Από μόνο του τίποτα δεν γίνεται. Αν ,όμως, έχεις κάνει όλα όσα απαιτούνται και έχεις δεχτεί ότι και η τύχη χρειάζεται να βάλει το χεράκι της για να γίνει αυτό για το οποίο κόπιασες , τότε τα πράγματα αλλάζουν. 

Τότε δεν σε καταβάλει το άγχος και η ανυπομονησία, αλλά , αντίθετα, έχεις μια ανώτερη αίσθηση των πραγμάτων.

Τότε μπορείς να πεις με σιγουριά “Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.. θέμα χρόνου είναι απλά!”. Είναι ,αληθινά, βάλσαμο για την ψυχή να ξέρεις πως έχεις κάνει όλα όσα έπρεπε, βήματα ή άλματα, και πως αυτό από μόνο του σου έδωσε γνώση και εμπειρία. Η επιτυχία είναι συνέπεια όλων όσων έχουμε ήδη κάνει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν έγινε σήμερα κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει. Μην απογοητεύεσαι , λοιπόν, με το παραμικρό , αλλά προετοιμάσου να υποδεχτείς το όνειρο, γιατί η αληθινή υπομονή χρειάζεται προετοιμασία για την υποδοχή..



Κάνε το καθήκον σου, είτε αυτό απαιτεί βήματα είτε άλματα. Ίσως χρειαστεί να γίνεις ακόμη και δρομέας ανώμαλου δρόμου προκειμένου να κάνεις πραγματικότητα αυτό που ονειρεύεσαι. Το αν θα κάνεις τον “ακροβάτη” για αυτά που θέλεις να πετύχεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Το σημαντικό είναι ότι έχεις θέσει τον στόχο και παλεύεις για την υλοποίησή του. Το μυαλό και η ψυχή σου πρέπει να μάθουν να υπακούν και να πειθαρχούν. Είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής. Το να συγκεντρώνεσαι στον στόχο χωρίς να πανικοβάλλεσαι όταν κάτι ” στραβώνει” και χωρίς να ενθουσιάζεσαι όταν όλα πάνε ανέλπιστα καλά, αυτό είναι συναισθηματική πειθαρχία.

   Κάνε , λοιπόν, αυτό που απαιτείται και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτό. Απόλαυσε την διαδρομή και μην χάνεις την μαγεία της. Όσο για το αποτέλεσμα, άστο εκεί ακριβώς που ανήκει… στο μέλλον!





.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου