...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Η “σφαίρα” που ..... προβλημάτισε ....…

Η “σφαίρα” που προβλημάτισε τους επιστήμονες…
ΗΑλμπουκέρκη είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Πολιτεία του Νέου Μεξικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Εκεί, τον Νοέμβριο του 1950, μία παρέα κυνηγών ανακάλυψαν μία μυστηριώδη “σφαίρα”, η οποία φαινόταν ότι ήταν κατασκευασμένη από ντουραλουμίνιο, ένα κράμα αλουμινίου-χαλκού. 

Η παρέα των κυνηγών βρήκε το αναπάντεχο αυτό εύρημα στα Όρη Καπιτάν, όπου είχαν πάει για κυνήγι ελαφιών, 130 μίλια νοτιοανατολικά της Αλμπουκέρκης.



Αλμπουκέρκη, Νέο Μεξικό

Το πώς βρέθηκε το παράξενο αντικείμενο σε εκείνη την περιοχή, δε μπορούσε να εξηγηθεί. Η μυστηριώδης “σφαίρα” παραδόθηκε στις 23 Νοεμβρίου του ίδιου έτους στο Πανεπιστήμιο της πόλης, στον Δρ. Λίνκολν Λαπάζ, ειδικό στην μελέτη των μετεώρων, ο οποίος κλήθηκε να δώσει απάντηση σχετικά με τη φύση αλλά και την προέλευση του αντικειμένου, χωρίς όμως να το κατορθώσει.

Λίνκολν Λαπάζ (12/02/1897 – 19/10/1985)

Το παράξενο αντικείμενο είχε διάμετρο 35 εκατοστών και σύμφωνα με τον Δρ. Λαπάζ, πιθανότατα είχε πέσει από κάποιο τηλεκατευθυνόμενο μηχάνημα ή είχε αποσπαστεί από κάποιο αερόστατο, το οποίο εκτελούσε κάποιες δοκιμές. Αν και η εν λόγω σφαίρα είχε πέσει από μεγάλο ύψος και με σφοδρότητα, παράμενε ακέραια μετά την πτώση της στο έδαφος, πράγμα για το οποίο οι επιστήμονες εξέφραζαν την έκπληξή τους ως προς τη σύσταση και ανθεκτικότητα του μυστηριώδους αντικειμένου.Άποψη των Όρεων Καπιτάν, στο Νέο Μεξικό

Το μυστήριο της “σφαίρας” της Αλμπουκέρκης παρέμεινε άλυτο.
Το θέμα, όπως παρουσιάστηκε σε δημοσίευμα της εποχής

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 20/12/1950…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 20/12/1950


Πηγή-Συντάκτης Strange Press
.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου