...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Σημάδια ότι σ αγαπάει πραγματικά.......

Πέντε σημάδια ότι σ αγαπάει πραγματικά. 
Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν τελικά σ αγαπάει ή όχι παρόλο που δεν έχει καταφέρει να στο εκφράσει ακόμα μπορείς πολύ απλά να το καταλάβεις από τη συμπεριφορά του. 

Και άσε να στο πει όταν θα του έρθει η όρεξη, εσύ θα ξέρεις νωρίτερα.

1. Προτεραιότητες

Για παράδειγμα πόσες φορές ο καλός σου αν και φανατικός οπαδός της τάδε ομάδας έχασε το ματς για να πάτε στην ταινία που τόσο καιρό ήθελες να δεις; Επίσης πόσες φορές έχει αφήσει τα μπακούρια τους φίλους του επειδή θέλουν να πάνε για μπαρότσαρκα ενώ αυτός θέλει να βγει με το κοριτσάκι του;Το ‘πιασες; Γενικά ενώ παλαιότερα δεν σε έβαζε τόσο στη ζωή του τώρα έχεις βασική θέση!

2. Τα στραβοπατήματα

Προσοχή Δημόσιος Κίνδυνος η κοπελιά που περπατάει και κάνει κεφάλια να γυρίζουν. Όχι όμως για το μωρό σου όπου του φαίνεται απλά αδιάφορη. Γιατί; Μα γιατί θέλει μόνο εσένα; Καμία δεν του κάνει αίσθηση. Οκ να κοιτάξει θα κοιτάξει αλλά δεν θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί παραπάνω μαζί της.

3. Η πρώην

Αν το καταφέρεις αυτό έχεις κερδίσει το μισό παιχνίδι σχεδόν. Η πρώην του είναι ένα φάντασμα που ζει ανάμεσα σας και σε στοιχειώνει μέρα με τη μέρα προκαλώντας σου ζήλια. Αν όμως εκείνος σου ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμπεριφέρεσαι έτσι γιατί πολύ απλά έχει τελειώσει οριστικά τότε μπράβο!

4. Η καθημερινότητα

Καταλαβαίνω πως και εσύ όπως και εγώ δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε όλη την ημέρα στα 12ποντα φορώντας σέξι νυχτικό και τινάζοντας τις μπούκλες με στυλ. Ναι, υπάρχουν μέρες που θέλουμε να κάτσουμε στον καναπέ με ότι πιο άνετο και το μαλλί ανανά. Αυτές τις μέρες σ αγαπάει περισσότερο γιατί είσαι εσύ. Βρίσκει τα πάντα τέλεια πάνω σου, τι πιο όμορφο;

5. Το μέλλον

Το μέλλον ενός ζευγαριού μπορεί να αφορά μικρά πραγματάκια. Από μια βόλτα με τους φίλους του την άλλη εβδομάδα, μέχρι μια κυριακάτικη εκδρομή ή ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών σας. Όλα αυτά όσο και αν δεν στα λέει σημαίνει ότι σ αγαπάει.

 

By agapimono

.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου