...Το UHF News Blog ανανεώνετε καθημερινά για την δική σας ενημέρωση!!!... Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρo μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com
Προβολές.. website counter ...............Twitter .............. Facebook https://el-gr.facebook.com/uhfnews/
bossa output-w-Ql-SKr Despina-apartments-new2 output-ZWBZop betshow-new
...LIVE---ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ...

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

Οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια...........

Οι "Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια" (Georgia Guidestones), γνωστοί επίσης ως το "Αμερικάνικο Στόουνχεντζ", είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Τζώρτζια των ΗΠΑ και η δημιουργία του καλύπτεται από μυστήριο. 

Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980 και οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, ο οποίος ζήτησε την κατασκευή του.



Ιστορία της κατασκευής

Η ιστορία του ξεκίνησε ένα απόγευμα τον Ιούνιο του 1979, όταν ένας γκριζομάλλης κύριος με το όνομα Ρόμπερτ Σ. Κρίστιαν (Robert C. Christian), επισκέφτηκε τα γραφεία της τοπικής εταιρείας επεξεργασίας γρανίτη (Elberton Granite Finishing) ως εκπρόσωπος μια «μικρής ομάδας ευυπόληπτων Αμερικανών» οι οποίοι σχεδίαζαν την εγκατάσταση ενός λίθινου μνημείου ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων. Όταν ο Κρίστιαν άρχισε να περιγράφει το μνημείο που είχε κατά νου στον Τζο Φέντλεϋ (Joe Fendley), πρόεδρο της εταιρείας Elberton Granite, νόμιζε πως τον κορόιδευε! Όχι μόνο ζητούσε ογκόλιθους σε μέγεθος που ουδέποτε είχαν βγει απ’ τα λατομεία της περιοχής αλλά τους ήθελε λαξευμένους, επεξεργασμένους και συναρμολογημένους σαν ένα είδος ενός τεράστιου αστρονομικού οργάνου! Και οπωσδήποτε θα έπρεπε να είναι ανθεκτικό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, έτσι ώστε όσοι επιζήσουν από μια επικείμενη καταστροφή να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτές τις οδηγίες προκειμένου να επανιδρύσουν έναν πολιτισμό καλύτερο από τον προηγούμενο.



Περιγραφή της κατασκευής

Η κατασκευή που είχε κατά νου ο Κρίστιαν θα χρησίμευε ως πυξίδα, ημερολόγιο και ρολόι με συμβουλευτικό σκοπό που θα απευθυνόταν στους απεγνωσμένους επιζώντες μιας επικείμενης βιβλικής καταστροφής ώστε να συμβάλει στην προσπάθειά τους να αναδημιουργήσουν τον πολιτισμό. Επίσης, θα έφερε εγχάρακτες μια σειρά από οδηγίες (συνολικά δέκα), γραμμένες σε οκτώ από τις σημαντικότερες γλώσσες του κόσμου ενώ ένα μικρότερο μήνυμα θα ήταν χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Η κατασκευή έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, οι οποίες, ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά ενώ η κατασκευή του έχει πολύ προηγμένο σχεδιασμό για να ακολουθεί με ακρίβεια την τροχιά του ήλιου.



Σε τέσσερις τομείς απευθύνεται το μήνυμα το οποίο είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους» της Γεωργίας:

Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.

Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.

Την πνευματικότητα.


Το μήνυμα αυτό αποτελείται από δέκα κατευθυντήριες γραμμές και είναι χαραγμένο σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες. Οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Εβραϊκά, Αραβικά, Σανσκριτικά, Κινέζικα και Ρώσικα. Το κείμενο που βρίσκεται χαραγμένο στις πλάκες είναι το εξής:

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.


Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.


Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.


Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.


Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.


Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ' ένα παγκόσμιο δικαστήριο.


Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.


Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.


Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.


Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη - Αφήστε χώρο για τη φύση.


Στις τέσσερις κάθετες επιφάνειες της κολώνας ένα μικρότερο μήνυμα εμφανίζεται σε διαφορετική γλώσσα και γραφή σε κάθε πλευρά ενώ στο ανατολικό μέτωπο το μήνυμα στα Αρχαία Ελληνικά αναφέρει: "Οἴδε οί λίθοι την ὀδών δεικνύντων οἰῶνοι σωφροσύνης".



Η κατασκευή αυτή μπορεί να παραμένει ακόμα μυστήριο αλλά πέτυχε ένα μέρος από το σκοπό της, δηλαδή να προκαλέσει αντιθέσεις και τηλεοπτική προβολή ενώ ταυτόχρονα να δημιουργήσει αναπάντητα ερωτήματα με βασικό το: «Ποιοί ενδιαφέρονται να κρατήσουν τον πληθυσμό στα 500.000.000;». Ακόμα και να αγνοήσουμε τις πιο διφορούμενες «εντολές», σίγουρα οι 6 τελευταίες θα άξιζε να επιτευχθούν ως στόχοι. Εξάλλου, ποιο το κακό στο να παραγκωνίσουμε ανάξιους πολιτικούς και να εξυμνήσουμε την αλήθεια;





.                                                                                                                                                                    .
uhfnewsΣ’ αρέσουν τα άρθρα μας;  Στήριξέ τα!!!!!      Κοινοποιησέ τα !!!!!
Ακολούθησε τη σελίδα του uhfnews και στο Facebook  

Εαν θέλετε να γράψετε και εσείς κάποιο άρθρο μπορείτε να μας το στείλετε στο uhfnewsnow@gmail.com

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “https://uhfnews.blogspot.com”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “uhfnewsnow@gmail.com” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στο UHF News ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .
    👉   UHF News  © 2017      UHF News Blog All Rights Reserved.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου